69420 Ne Demek? (Doğru Cevap)

Ziyaretçilerimizin sıklıkla sorduğu ve bilgi almak istediği 69420 ne demek?, 69420 sayısının anlamı nedir?, 69420 ile Elon Musk ilişkisi ne? ve benzeri konulara bu içeriğimizde yer verdik.

Elon Musk tarafından kullanılan 69420 rakamı son zamanlarda internette en çok aranan sayı olmayı başarıyor. Bu sayının anlamı konusunda merak ettiğiniz bilgileri sitemizde bulabilirsiniz. Musk tarafından bu sayının da dikkat ve ilgi çekmek için kullanıldığı düşünülüyor. Pek çok uzmanın tahmini Elon Musk’un aslında bu sayının ne anlama geldiğinin biliniyor olduğudur.

69420
69420

69420 Sayısının Anlamı Nedir?

69420 sayısının anlamı nedir araştırıldığında aslında bunun iki farklı sayının birleşimi olduğu görülmektedir. 69 seks sırasında yapılan bir pozisyonu ifade etmektedir. 420 ise bazı insanların kullandığı sarhoş olmayı sağlayan afyon türü bir içeceğin adıdır. İki sayı birleştiğinde oluşan 69420 ise sarhoş olarak yapılan seksi tarif etmektedir.

 Daha çok bilinen yaygın anmalı ile aşırı sarhoş olarak ertesi gün hiçbir şeyi hatırlamayacak hale gelerek yapılan sekstir. Yaşanan cinselliğin bu şekilde ifade edilebilmesi için iki tarafında aynı şekilde çok sarhoş olması gerekiyor. Bir taraf yaşananları hatırladığında 69420 şartları yerine gelmemiş oluyor.

69420 İle Elon Musk İlişkisi Ne?

69420 ile Elon Musk ilişkisi ne şeklinde yapılan araştırmada Musk’un Tesla’nın yeni modelinin fiyatı olarak bu rakamı belirlemiş olduğu görülmektedir. Musk, Tesla’nın yeni modelinin fiyatının 69,420 Dolar olacağını belirtmiştir. Bu rakamla fiyatın uygunluğunu vurgulamayı amaçladığı uzmanlarca belirtiliyor. Onun körkütük sarhoş edecek ve mükemmel bir deneyim yaşatacak olan Tesla’ya bu şekilde uygun fiyatla sahip olabilirsiniz emek istediği düşünülüyor.

Elon Musk oldukça zeki bir insan olarak verdiği bu rakamla sosyal medyada kendinden ve yeni çıkarttığı Tesla modelinden söz ettirmeyi başarıyor. Milyonlarca kişi 69420 sayısının anlamını araştırırken gündemi de Musk belirlemiş oluyor.

69420 Sayısının Anlamı Değişti Mi?

69420 sayısının biraz edepsizce olan anlamını Elon Musk değiştirdi mi? Musk tarafından bir fiyat olarak belirlenmesi sayının geleneksel anlamını değiştirmemektedir. Sayının anlamını araştıran kişiler gülümsemekte ve Musk’un zekasına hayranlık duymaktan kendilerini alamamaktadırlar. Musk bu esprili reklamı yaparken ayrıca Twitter’i almasının sonrasında pek çok kişiyi işten çıkartması ve diğer davranışları ile zedelenen imajını yenilemeyi amaçlamaktadır. Twitter de hala bu konunun konuşuluyor olması da amacına ulaştığını ortaya koyuyor.

YouTube video
YouTube video

Genel kategorimizde benzer içeriklere ulaşabilirsiniz.

İçeriği Değerlendir
Photo of author

Nizami Çağlayan

Blog içerikleri üretir, kullanıcıları analiz eder merak ettikleri konulara dair konular üretir.
Yorum yapın